Registrer .org fra kun 76.75 kr

Velg fra vårt brede utvalg av toppdomener. Vi garanterer raske og stressfrie registreringer.

Vi kan registrere alle domener for .com, .net, .org, .us, .biz eller .info og 1492 andre toppdomener!

Vil du flytte domenet ditt til oss?

Når du har alt du trenger, kan du utføre disse fire enkle trinnene for å overføre domenet til oss.

  • 1.Skriv inn domenenavnet du vil overføre.
  • 2.Fortsett med kjøpet.
  • 3.Skriv inn EPP-koden.
  • 4.Bekreft overføringen.
hosting

24/7 kundestøtte våre kunder elsker

Ekte mennesker er klare til å hjelpe deg med alle problemer, når som helst, 24/7. Ikke nøl med å kontakte oss for eventuelle spørsmål. Vi vil gjerne svare på dem.

server room

Ofte stilte spørsmål

Har du fortsatt spørsmål? Kontakt oss

Logg inn på kontoen din ved hjelp av kundeområdet. Velg domenene du vil fornye, og følg instruksjonene. Priser for fornyelse av domene vil være tilgjengelig via kontrollpanelet.

Det er flere trinn etter at domenet utløper for å beskytte deg mot å miste domener du vil beholde.

  1. Omtrent 30 dager før utløpsdatoen for domenet begynner vi å sende påminnelser til deg via e-post til e-postadressen du oppførte hos oss. Du vil motta minst to påminnelser før utløpsdatoen og én påminnelse innen fem dager etter utløpsdatoen.
  2. Hvis vi ikke kan sikre betalingen på eller før domenefornyelsesdatoen, utløper domenenavnet ditt.
  3. Så tidlig som en dag etter utløpet vil domenenavnet ditt bli deaktivert og erstattet med en parkeringsside som angir at domenenavnet er utløpt, og andre tjenester du har tilknyttet domenenavnet vil kanskje ikke lenger fungere.
  4. Så tidlig som 30 dager etter utløpet kan domenenavnet kjøpes av en tredjepart. Hvis en tredjepart kjøper domenenavnet i løpet av denne tiden, vil ikke domenenavnet være tilgjengelig for deg å fornye.
  5. Hvis domenenavnet ikke er fornyet av deg eller kjøpt av en tredjepart, angir et utløpt domenenavn registreringstiden (som definert av hvert register) omtrent 45 dager etter utløpet. Hvis en tredjepart kjøper domenenavnet før innløsningsperioden for registret, vil ikke domenenavnet innløses og vil ikke være tilgjengelig for deg å fornye. Vi forbeholder oss retten til å belaste deg et innløsningsgebyr på $99,95 (i tillegg til fornyelsesgebyret) hvis du kan fornye domenenavnet i denne perioden.
  6. Hvis domenenavnet fullfører innløsningsperioden for registret, kan registret holde domenenavnet i en periode på fem dager før det frigjøres på nytt for generell registrering.

Når et domene går inn i innløsningsperioden, kan det innhentes av andre parter. Du kan fortsatt kunne løse inn domenet i opptil 30 dager ved å logge inn på kontoen din og fylle ut en ticket i vårt support system. Gebyret for reaktivering av et domene i innløsningsperioden er $99,95 + det normale fornyelsesgebyret. På slutten av innløsningsperioden går domenet (e) inn i en 5-dagers slettesyklus på slutten av den vil bli tilgjengelig for alle å registrere.

Logg inn på kontoen din. Oppdater eventuelle feil felt i kontoinformasjonen din gjennom «Endre kontoinformasjon» eller «Endre e-postadresser», og gjør endringer tilsvarende. Merk: Hvis du fortsatt får mer enn ett konsolidert varsel selv om konto-ID-ene er de samme, kan det være fordi kontoinformasjonen din er annerledes. Ved å gjøre kontoinformasjonen den samme får du ett varsel.

Som en sikkerhetsforanstaltning er alle nye registreringer satt til automatisk fornyelse med mindre annet er spesifisert av kunden. Dette forhindrer at domenenavn utløper ved et uhell, og du mister kontrollen over webområdet, e-posttjenester som du kan ha med det domenet. Det første forsøket med automatisk fornyelse faktureres 15 dager før utløpsdatoen. Hvis det ikke går gjennom det andre forsøket, faktureres 5 dager før utløpet. Automatiske fornyelser faktureres på kredittkortet som er knyttet til kontoen din.

Hvis du vil at navnet skal fornyes automatisk, men kortinformasjonen ikke lenger er gyldig, logger du på kontoen din og klikker på «Oppdater kortinformasjon».

Hvis du vil at navnet ditt skal fornyes automatisk, men den automatiske fornyelsen er slått av, logger du på kontoen din og klikker på DomainCentral, og velger deretter domenene du vil endre. Klik på «forny» og derefter «Automatisk fornyelse». Klikk på «Lagre».

Sannsynligvis mislyktes automatisk fornyelse fordi kortinformasjonen ikke lenger er gyldig. For å løse dette problemet må du oppdatere kortopplysningene dine. Du må kanskje fornye domenet manuelt hvis det er mindre enn 15 dager før utløpet.

Logg inn på kontoen din og klikk på «Oppdater kredittkortinformasjon» -ikonet.

Dette er sannsynligvis fordi e-postadressene på kontaktene for hvert domene er forskjellige. Hvis du vil konsolidere alle fornyelsesmeldingene for å komme frem til én e-post, må du kontrollere at kontaktinformasjonen din er det samme for hvert domene.